Hotel

Hotel Mas Bosch 1526

Flors silvestres, molta calma, història, confort i disseny en un entorn únic i privilegiat al cor de l’Alt Empordà. Aquest és l’Hotel Mas Bosch 1526. Per a la zona d’esmorzars, vam proposar-los els nostres camins de taula de Tamariu blau aportant llum i natura a l’espai i traslladant els colors de l’exterior a l’interior. Junt amb uns tovallons crema, van esdevenir la combinació perfecte.

IMG_1756.jpeg
IMG_1755.jpeg
HotelMasBosch1526_139.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1556.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1572.jpg

Per a les habitacions, uns llençols blancs de 400 fils, d’alta qualitat, juntament amb un elegant camí de llit de jacquard stonewashed. A més, vam combinar la foscor i translucidesa amb dues cortines: una totalment opaca, i una altra que barrejava fil i polièster.

HAB-SUITE-1.jpg
HAB-DOBLE-CON-TERRAZA-3.jpg
HAB-APARTAMENTO-3.jpg
HAB-DOBLE-CON-TERRAZA-1.jpg

Hotel Boutique Arkhé

L’Hotel Boutique Arkhé és un refugi privilegiat del nucli històric de Pals. Un allotjament familiar que, tot i situar-se enmig de la vila, no renuncia a l’entorn empordanès, l’art i el menjar saludable. De la mà de l’interiorista Josep Quaranta, vam aconseguir trobar la fórmula que combinava confort i naturalesa.

L’ambient de les habitacions va ser definit per una alta gamma de llençols de cotó de 400 fils, acabats amb una vora calada a la línia de llit. Tan els llençols, com les tovalloles de bany i les coixineres van ser brodades amb un color que combinava amb la resta dels elements i atribuïen caràcter i essència a les estances. Vam escollir cobrellits i camins de llit 100% de fil, que s’adaptaven a les seves mides.

I per les taules, a la zona dels esmorzars, en simbiosi amb la qualitat i la proximitat dels àpats que s’hi serveixen, vam trobar unes robes de visillo que donaven frescor i delicadesa a l’espai.

078_DSC8037.png
153_DSC7757.png

Hotel El Convent

Sovint els petits canvis poden ser claus per renovar un espai. Aquest va ser, precisament, el procés en el que vam acompanyar a l’Hotel Convent de Begur. L’antiga fortalesa costanera, mantenint els clàssics llençols blancs, va aconseguir un aire més actual incorporant un color que recorda a l’aigua del mar. Un to que vam coordinar amb els coixins, els camins de llit i el capçal, a partir d’un panell.

2-2.jpg
3-3.jpg
1-1.jpg
Ca
Es
En
Fr